Hogyan lehet FTP tárhely jelszavát módosítani?
A lényeg:
Total Commanderrel belépkedek a saját FTP tárhelyünkre és attól félek valaki vagy valami szintén hozzáfér. Meg akarom változtatni.
A történet:
A t-onlinetól egy jó ideje van tárhelyünk, és az utóbbi időben nem lehetett megnyitni az oldalt mert a google szerint xy.ru oldalra irányít. A tárhelyen levő összes fájlt töröltem, és a semmiből létrehoztam egy új oldalt. 1 hétig körübelül működött majd megint vírusosnak jelzi a google és figyelmeztet mikor megnyitnám. Ezt már másodjára játsszuk el és emiatt akarom megváltoztatni a jelszót. Előbb gigaorbit.ru majd most a somermerch.ru oldalból származó tartalomra hivatkozik...
Ha bárkinek van ötletete hogyan lehetne orvosolni megköszönném.
Ez az oldal:
A legutóbbi kész oldalt mikor feltöltöttem működött, majd jött ez a google figyelmeztetés és megint feltöltöttem, hátha lecserélve működik, de nem.
Korábban találtam olyan szkriptet a kódolásában ami átirányítana, azt kitörölve újra jó volt, de most még ilyen sincs benne.
Szerintem a T-mobilnál jelentkezz be és a profikodnál változtass jelszót ami az ftp eléréséhez kell, de lehet hogy csak egy jelszó van a profilodnál ami mindenhez használható.
Akkor változtasd meg azt, és javítsd a total commanderban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!