Hogyan tudom a telefonom internetét megosztani a gépemre?
Figyelt kérdés
Egy 2000-es xp-s gépem van és az okostelefonom internetét szeretném megosztani erre a gépre.A telefonomba a beállításokba beállítottam hogy usb-internetmegosztás és usb-vel csatlakoztattam a géphez, de nemtom mit kéne csinálnom ezután.2012. júl. 12. 22:37
1/3 anonim válasza:
Ha pl a géped képes a wifi vételére akkor nem is kell hozzá az usb-s dolog. Elég ha a telefonon netét egy kóddal ellátot wifi jelként megosztod és a gépeddel meg rácsatlakozol. Nem egy túl megbízható megoldás, de jobb, mint a semmi...
2/3 meni72 válasza:
Pofon egyszerü. PDANet program a megoldás !
3/3 A kérdező kommentje:
Kössz a segítséget meni72!
Nem volt feltelepítve az illesztőprogram pedig csak ez kellett volna de jó hogy írtad a pdanetet mert így jöttem rá erre!
KKKKKKKKKKKKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!
2012. júl. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!