Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért megy el mindig a netem,...

Miért megy el mindig a netem, és nem tölti be az oldalakat kb minden 2. percben?

Figyelt kérdés
Egy ideje vettem észre, és akkor még nem volt ilyen sűrű a probléma.Sem a wifivel sem kábellel nem jó, és az is mindegy hogy mozzilát, chromot, vagy explorert használok...először azt hittem vírusos a gépem, de teljes rendszervizsgálatot csináltam és nem talált vírusokat.az internetbeállítások is ugyanúgy vannak ahogy eredetileg, és 1 éve megvan a laptopom és azóta semmi nem volt vele..más gépeken pedig semmi baja a netnek.ilyenkor mi lehet?én nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, aki tud az segítsen, légyszi.
2012. júl. 12. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Konfigod?
2012. júl. 12. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
mi van vele? tudtommal semmit sem csináltam azzal sem.
2012. júl. 12. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

A weboldal újratöltése később.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot. Indítsa újra a routert, modemet vagy más hálózati eszközt, amelyet használ.

Próbálja meg hozzáadni a Google Chrome szoftvert mint engedélyezett programot tűzfala vagy víruskereső szoftvere beállításainál. Ha már engedélyezve van, kísérelje meg törölni az engedélyezett programok listájáról, majd újra hozzáadni.

Ha proxyszervert használ, ellenőrizze a proxy beállításait, vagy kérdezze meg a hálózati rendszergazdájától, hogy a proxyszerver működik-e. Ha úgy gondolja, hogy nem használ proxyszervert, konfigurálja a proxyt: Nyissa meg a csavarkulcs menü > Beállítások > Speciális beállítások megjelenítése... > Proxybeállítások módosítása... > A helyi hálózat (LAN) beállításai elemét, és törölje a "Proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton" jelölőnégyzetet.

ezeket írja ki.de nem tudom hol kell keresni xd

2012. júl. 12. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értesz,látom :) a konfigod az az,hogy milyen a géped adatai a my computerben tulajdonságok gombjaival valamennyit megtekinthetsz!
2012. júl. 12. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy erről van szó:

[link]

2012. júl. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!