Hogy kell regisztrálni a Lineage 2 nevű játékra?
Figyelt kérdés
tudna nekem valaki olyan mmo játékokat mondani mint a metin 2 mer nem találtam más magyar játékot csak a muonlinét de az kicsit gagyi előre is köszi:)2009. júl. 11. 22:50
1/3 anonim válasza:
World of Warcraft! + 2 kiegészitó Burning Crusade meg a Wrath of the Lich King.. a játékot lényegében ingyen letöltheted. Csak az OFFICIAL(eredeti) szerveren nem tudsz vele játszani.. :P(azért fizetni kell 2 hónap 6k HUF) a játék 21GB. de szerencsére nem is 1.. magyar szerver van. közte TBBWOW.EU :)
2/3 anonim válasza:
Jaj, egyre több a wow kocka, a wow egy szar játék, így ezt a témát lezzártuk.
Kérdező: Ha eredetin akarsz játszani akkor ne tedd, a tört szerveren a játékélmény ugyanolyan mint az eredetin, sőt néha még jobb is. (persze csak ha jól választod meg a szervert) Hidd el tapasztalatbol mondom kb 3 éve játszok ezzel a fain játékkal. Tessék egy toplista: [link]
3/3 Charon válasza:
Válassz egy jó szervert. Nem ajánlom neked az abyss-t.Én ott kezdtem szörnyű volt.Dionba nem fértem ki a kapunk.Nem kell neked orosz pusztai kiképzés.Olyat válassz ahol vannak magyarok es a forumon biztos segítenek a regizésben és a patch berakásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!