NCore-on hol lehet írni Staff tagnak?
Figyelt kérdés
Haverom nálunk volt amikor megkapta a meghívóját és az én gépemről regisztrált és nem szeretném ha azt hinnék, hogy dupla accom van...2012. júl. 11. 00:19
1/9 anonim válasza:
Az adatlap szerkesztésében van lehetőséged egy dobozban üzenetet hagyni a staffnek, ha valamit közölni akarsz feléjük a félreértések elkerülése érdekében.
Gondolkodni viszont előbb kellett volna, mert dupla regisztrációnak veheti a rendszer, és mindkét profilt kivágták volna (gondolom automatán vizsgál, nem kézzel és egyesével nézik).
2/9 anonim válasza:
Szerintem ha most írod meg nekik, akkor sem lesz baj..
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/9 A kérdező kommentje:
de a helpdesk-nél kérdéseket tehetsz fel nem kijelentheted h tisztelt staff tagok xy felhasználó az én gépemről regelt, nem dupla acc stb......
2012. júl. 11. 01:18
4/9 anonim válasza:
"Itt tehetsz fel kérdést a Helpdeskeknek, és egyben itt van lehetőséged a Staffnak is írni, "
5/9 A kérdező kommentje:
és ez melyik kategória?
2012. júl. 11. 14:55
6/9 A kérdező kommentje:
egyéb kérdések vagy account probléma?
2012. júl. 11. 14:55
7/9 anonim válasza:
az, de lehet,hogy inkább itt kéne:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
8/9 A kérdező kommentje:
Már írtam a staffnak... am ki ez a SRoliS?
2012. júl. 11. 15:28
9/9 anonim válasza:
Hoopsz, nem így kellett volna linkelni, amúgy én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!