Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha lementek egy képet a...

Ha lementek egy képet a netről (jobb klikk - kép mentése másként funkcióval), akkor lehet vírusos a gépem?

Figyelt kérdés
Vírusirtó van a gépen.

2012. júl. 10. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha naprakész, megbízható védelem van a gépeden, akkor már letölteni se engedi, vagy nem engedi megnyitni. Egyébként lehet vírusos.
2012. júl. 10. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:

"Ha lementek egy képet a netről"

Nem lesz vírusos, mert ha tényleg kép, akkor abban "ritkán" van vírus...

2012. júl. 10. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor csinál víruskeresést a gépem, de még sosem talált.
2012. júl. 11. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
ez már régi dolog , a Microsoft már rég kiadta rá a frissitést.
2012. júl. 11. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
A képek és fotók is célpontjai a vírusgyártóknak, különösen a reklámok. Ezekben helyezik el a javascriptbe ágyazott trójait. Nézd meg, hány ilyen van? Win32/JS Kryptik MI stb.
2012. júl. 11. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 11. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:

A link eleve 2009-es...

Lehet, hogy én tudok ezekről keveset, de egy JPG kiterjesztésű kép érdekesen nézne ki, ha elindulna a gépen és fertőzne. Az egy más dolog, hogy JPG képnek van ÁLCÁZVA egy EXE fájl, ami általában így néz ki 343646.jpg.exe. Mert ez meg nem kép, hanem futtatható fájl és ebben bármi lehet, de hogy egy képben vírus lenne... Mit érne el vele a készítője, hiszen egy jpg, gif, bmp fájl nem futtatható, hanem betölti a képnézegetőbe, ott meg nem tud fertőzni. Egy a képben vírus dolog, szerintem csak a fent említett módon fordulhat elő, az meg nem kép.

Ezért írtam, ha tényleg kép, akkor nem tud fertőzni, de ha valaki jobban ért hozzá, majd leírja és megcáfol... Sőt küldhet nekem egy jpg-be ágyazott vírust és ígérem, hogy letöltöm, megnézem és beszámolok a fejleményekről...

2012. júl. 11. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Már nincs meg, újra lett telepítve a gép.

Ez a szemét volt a tettes. JSMorph...

[link]

2012. júl. 11. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
.tpl a fájl kiterjesztése. Na az meg nem képrformátum...
2012. júl. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!