Hogyan népszerűsíthetem a blogomat? Hogyan érhetem el, hogy olvassák mások is?
Figyelt kérdés
Zsírjó, van egy blogom, tegnap hoztam létre és már van is egy lelkes olvasója... én. :))) Jó lenne még plusz egy... aztán még egy. :P Ezt hogyan lehet elérni? Hogyan tudom publikussá tenni úgy, h mások is tudjanak róla?2012. júl. 10. 14:09
1/10 anonim válasza:
Olyan dologról írj, aminek haszna is van. Oszd meg facebookon a linket.
2/10 anonim válasza:
Oszd meg pl naponta a facebook-on a hírek között és akkor minden ismerősöd látja. Pl írd ezt:
Létrehoztam egy blogot: www.........huNyugodtan nézétek, olvassátok, ha tetszik, ti is oszsátok meg, hogy többen is rátaláljanak.
Vagy valami ilyesmi naponta/2naponta közzétehednéd, esetleg hetente
3/10 A kérdező kommentje:
Najó... gondoltam erre, csak annyi vele a bibi, h egyelőre névtelenül írom. Mármint egy fantázianévvel, de nem feltétlen szeretném, h tudják, ezeket én írtam. Tetszik érteni? :)
2012. júl. 10. 15:06
4/10 anonim válasza:
Keress más blogokat, és kérj linkcserét tőlük.
Am mi a blogod címe? Szívesen megnézném ;)
5/10 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet linkcserét kérni? Bocs, de nem vagyok az a nagy net-zseni. :))
Amúgy kedves vagy, h érdeklődsz a blogom iránt. Elküldöm neked privátban a linkjét.
2012. júl. 14. 19:00
6/10 anonim válasza:
Terjeszteni akarod, de privátban küldözgeted a címét? Engem is érdekelt volna... :)
7/10 A kérdező kommentje:
hát na. akkor linkelem itt, csak nem akarok itt ingyenreklámozni, tetszik érteni. :)
na amúgy ez az:
2012. júl. 14. 20:01
8/10 anonim válasza:
Csinálhatsz olyat, hogy facebookon keresel egy oldalt, ami hasonló témájú, mint a tied. Én az irodalomról szerkezetek blogot, elég jól megy. Face-en volt egy oldal, hogy Akik írók akarnak lenni. Oda kiposztoltam. Annyira tetszett nekik, hogy ők maguk is kirakták a főoldalukra. Megkérheted őket ilyesmire, és akkor az látszik, hogy ők rakták ki, nem a Te neved. de pl. ha már tanácsot kérsz, itt is linkelhetnéd.
10/10 anonim válasza:
Én is szeretném népszerüsíteni a blogomat. De nem megyek facebook-ra!!!!
Ha kell, linkelem is ide: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!