Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy néha...

Miért van az, hogy néha random belassul a netem míg a lakásban található többi gépen rendesen működik a net?

Figyelt kérdés
Meg mostanában néha ilyen debuggozást hoz ki, meg hogy valami lassítja a weblapok betöltését. Most lett újratelepítve a gépem. Voltak előtte kékhalál problémák is, most egyenlőre az még nem volt. A gépes valami optikai kábelről beszélt hogy annak lehetett baja. Arra is gondoltam hogy valamilyen program ütközik vele, skype-ot leszedtem most messenger van fent, aztán km player van rajta meg avast, nero, adobe reader, office, ccleaner, chrome, explorer. Ezek közül mi lassíthatja a weblapok betöltését? Előre is köszönöm annak aki segítene mert már fél éve küzdök a gépem lassulása ellen, és számítógépesek sem tudnak rájönni mi lehet a baja. Arra is gondoltunk már hogy itt lehet valami baj a szobában ahol van a gép, mert náluk mindig működött rendesen, mert napokig tesztelték, itthon meg nem működik
2012. júl. 7. 23:57
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem a TP linkkel voltak gondjaim, csak házon belül. Beállítási probléma okozta. (Olyasféleképpen működött, mint egy félrehangolt rádió- vagy TV vevő: "valami van, de nem az igazi".)

Azt hiszem, célszerű lesz igénybe venned (NÁLAD!) egy hozzáértőt (lehet haver is, vélhetően úgyis csak a Te "térfeleden" kell ténykednie), és a (jó szándékkal) össze-vissza állítgatott gépedet szinkronizálja a kapott jelekhez...

2013. febr. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!