Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tudom megőrizni a neten...

Hol tudom megőrizni a neten az írásaimat?

Figyelt kérdés

Egy olyan oldalt keresek, ahová bármit leírhatok magamnak, hogy más számítógépeken is el tudjam érni. A lényeg az, hogy bármit is írok, csak én tudjam elolvasni. Nem akarok saját honlapot készíteni, szóval ezt az ötletet mellőzzük!

Ha tudtok ilyen oldalt (ha létezik ilyen egyáltalán) kérlek linkeljétek ide!

Kszönöm!

2012. júl. 7. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a legbiztosabbnak még mindig a saját számítógépet tartanám erre a célra...
2012. júl. 7. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A blogszolgáltatásoknak van privát beállítási lehetősége. Csinálsz egy blogot, és a bejegyzéseket nem állítod publikusra. A neten lesz, máshonnan belépve is olvashatod, de csak te látod. Ha mégis meg akarod osztani, akkor azt a jogosultság átállításával megteheted.
2012. júl. 7. 10:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Fehersrac-nak igaza van; tényleg a saját gép a legbiztonságosabb, sőt rátehetem az írásokat pendrive-re, hogy azon hurcolhassam, de nem erre vagyok kíváncsi. Az internetre szeretném felrakni a kényelem érdekében. (a második válaszoló esetében blogra...) ..de kérnék linkeket, hogy mégis hova!

nem vagyok otthon a blogos témában, azért kérem a segítségeteket.

Köszönöm az eddig válaszolóknak és a majdaniaknak is.

2012. júl. 7. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdésben a megőrizni szó szerepelt, ezért arra gondoltam, hogy talán fontos tényleg megőrizni. A saját írásaim nekem a legfontosabbak, ezért eszembe sem jut feltenni a netre, mert ami ott van az nincs biztonságban. Csak ha fizetsz érte, akkor biztos a megőrzés. Mindemellett ha másik gépről lépsz be, ott a rizikó hogy ha keylogger van azon a gépen, még el is lophatják le is törölhetik rosszakarók. És akkor még az oldal megszűnéséről, szerverhibákról nem is beszéltem ami az ingyenes ilyenfajta szolgáltatásnál közvetlen veszélyt jelent... Csak leírtam, hogy én mit tennék és mit nem..
2012. júl. 7. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 7. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

30 giga tárhelyet adnak, ingyen. Csak be kell regisztrálni, és a jegyzettömb alkalmazásával máris írhatod a blogodat, aztán elmented a virtuális "tárhelyedre" és ha a másik gépen belépsz a fent linkelt oldalról, akkor máris olvashatod és írhatsz másikat - a fájlkezelőt felül a "Glide HD"-re kattintva érheted el. A virtuális rendszer Flash-el működik, de az minden gépen van.

2012. júl. 7. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első link hibás, így helyes: [link]
2012. júl. 7. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!