Hol tudom megőrizni a neten az írásaimat?
Egy olyan oldalt keresek, ahová bármit leírhatok magamnak, hogy más számítógépeken is el tudjam érni. A lényeg az, hogy bármit is írok, csak én tudjam elolvasni. Nem akarok saját honlapot készíteni, szóval ezt az ötletet mellőzzük!
Ha tudtok ilyen oldalt (ha létezik ilyen egyáltalán) kérlek linkeljétek ide!
Kszönöm!
Fehersrac-nak igaza van; tényleg a saját gép a legbiztonságosabb, sőt rátehetem az írásokat pendrive-re, hogy azon hurcolhassam, de nem erre vagyok kíváncsi. Az internetre szeretném felrakni a kényelem érdekében. (a második válaszoló esetében blogra...) ..de kérnék linkeket, hogy mégis hova!
nem vagyok otthon a blogos témában, azért kérem a segítségeteket.
Köszönöm az eddig válaszolóknak és a majdaniaknak is.
30 giga tárhelyet adnak, ingyen. Csak be kell regisztrálni, és a jegyzettömb alkalmazásával máris írhatod a blogodat, aztán elmented a virtuális "tárhelyedre" és ha a másik gépen belépsz a fent linkelt oldalról, akkor máris olvashatod és írhatsz másikat - a fájlkezelőt felül a "Glide HD"-re kattintva érheted el. A virtuális rendszer Flash-el működik, de az minden gépen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!