Miért jön ilyen lassan az internet?
nem hiszem hogy a lopás miat.a routereknél a 150mbps az a maximális átviteli sebességet jelent.
az jóval magasabb mint a te neted.
a te internet sebességednél a gyenge láncszemet nem a router okozozza,hanem az hogy milyen a jelerősséged.
ha nem megfelelő (mert messze vagy a routertől és/vagy elválaszt betonfal,több fal a routertől)akkor azért lassabb
Nos, egyből tettem rá kódot, szép hosszút és bonyolultat. Szóval nem hiszem, hogy ez a gond.
A jel erősség a maximális, szerintem nem is lehetne több, mert a router olyan 30-40cm van a géptől, még nem helyeztem el a házban, csak próbáltam.
Milyen routert vettél?
Lehet szoftveres a gond.
Vagy valami olyan tűzfal beállítás van bent, aminek nem kéne lennie.
tp-link tl-wr741nd. Már megoldottam a problémát. Először, úgy csináltam, ahogy le volt írva ezen az oldalon, de előtte a CDről feltettem. Aztán itt még néhány beállítást néztem:
Aztán most reseteltem a routert, és amit adtak CD-t csak azzal csináltam, nem állítottam át semmit. Szóval jelszó van rajta meg még egyebek. Úgyhogy mostmár teljes net sebességgel jön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!