Nem jön be a google nálam:O Ez hogy lehet?
Ha nincs ESET-NOD a gépeden, ezt futtasd le. Nálam is legalább egy hétig játszotta ezt, hol betöltötte a Google-t, hol meg nem. Aztán már egyik böngészővel sem!
akkor az avastot hogyhogy tudtam most frissíteni? az igaz, hogy az automatikus frissítés kimaradt (ez gyanús), de manuálisan tudtam frissíteni. aztán elindítottam a rendszerindításkori keresést
ez meg olyanokat dobált ki, hogy blablabla CAB/ZIP archívum hibás. egyes fórumokon most azt olvastam, hogy ez csak annyit jelent, hogy ezekbe a mappákba az Avast nem tud belenézni, de ez nem jelent probémát. amúgy ha mégis újra kell raknom a win7-et, a merevlemezt ugye nem kell formáznom? mert nincs külső vinyóm, most pénzem sincs rá úgyh nem tudom, hogy szedném le cuccaimat:(
amúgy rákerestem erre a Morph féregre, és itt vannak a tünetek, hogy miket csinál a gépen:
Nekem semmi ilyesmi nincs. Csak annyi, hogy most egyszer a google nem jött be.
oké, skydrive kitörölve:)
1) csak 7 GB szabad tárhely van
2) 300 MB a feltöltési korlát. zsíír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!