Hogy lehet az, hogy ha laptopon töltök le rapidshareről akkor 210-230 KB/S -vel töltök le, de ha számítógépen ott csak 120-130 KB/S? (nem egyszerre van a 2! )
Figyelt kérdés
egyébként a netem 4 mbites tehát 500-zal tölthetnék le,de nem ez az érdekes,hanem hogy a korlátozás számítógépen 130 KB/S a laptopon meg 230 ? :D2009. júl. 10. 14:16
1/3 anonim válasza:
nem nálad van korlátozás hanem a rapidsharenél. előfizető vagy akkor tölthetc annyival amenyivel akarsz, különben nem.
2/3 A kérdező kommentje:
tudom hogy a rapidsharenél van!!!!neem érted.
de azt nem értem hogy nem vagyok előfizető és laptopon hogy tölthetek gyorsabban mint számítón.
2009. júl. 10. 14:43
3/3 anonim válasza:
ugyanazt töltsd, ugyanabban az időben.
10perccel később átrakod az asztali gépre a netet akkor már lehet hogy nem tudnak akkor sávszélességet adni neked és ezért lesz csak 120. amikor meg laptopon kezdec leszedni akkor meg többet kaptál mert perpillanatban több volt a szabadsávszélesség a rapideseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!