Egy ideje elég sokszor fordult elő, hogy a facebookomra nem tudtam belépni, mert azt írta hogy régi jelszót adtam meg, alá pedig azt hogy mikor lett megváltoztatva. Viszont én ilyen módosításokat nem hajtottam végre. Eddig ki tudtam küszöbölni a problémát azzal, hogy a facebook felkínálta a lehetőséget a jelszóújításra. Ilyenkor jelzem hogy nem emlékszem a változtatásra, majd meg jelenik egy ablak ahol igazolnom kell a profilomat, és a következő lépésnél a facebook küld az e-mail címemre egy kódot, amit be kell írnom egy rublikába az fb-n. (Ezzel igazolom hogy az én e-mail címem.) Ezután már engedi megváltoztatni a jelszót amivel már beléphetek. Ez nagyon zavaró volt már de nem tudtam semmilyen beállítást eszközölni, ami megszüntetné. Gondoltam lementek mindent a mostani profilomról és csinálok egy újat. Mostanra lett késő. Már nem csak hogy a jelszavam nem fogadja el, hanem az e-mail címem se. Ám még ilyenkor is van lehetőség hogy igazoljam magam. ha úgy töltöm ki az e-mail cím részt mikor kéri az fb. hogy keresztnevem.vezetéknevem@facebook.com, meg a jelszó akkor is beenged. Szóval gondoltam hogy majd ezzel az eljárással ismét kérek egy igazoló kódot és megváltoztatom a jelszavam. De egy ismeretlen freemailes e-mail címre küldi az igazoló kódot, ahol eddig az én címem volt. Így ezt nem tehetem már meg. Az e-mail címet kitöltő runlika alatt rá lehet klikkelni hogy "már nem férsz hozzá ezekhez?" És ilyenkor az fb. felhoz egy másik ablakot ahol új e-mail címet adhatsz meg, de utána fel tesz egy biztonsági kérdést is, hogy igazold az a te fiókod. Tőlem pl. azt kérdezi hogy milyen utcában laktam 8 évesen. Ezt a biztonsági kérdést pedig szintén nem én adtam meg. Szóval kifogytam az ötletekből hogyan tudnám visszaszerezni a régi profilom. Esetleg más módja nincs hogy igazoljam magam és belépjek? A személyes adataimmal, régi e-mail címemmel, barátaim nevével stb.
Ja és előre jelezném mielőtt megkérdezné valaki, Többször is komoly bonyolultságú jelszavakat adtam meg, ami szerintem ilyen rövid idő alatt és ennyiszer, feltörhetetlen.
feltörték valószínű, de ez segít, telefonod nélkül senki nem tud majd belépni! Ha segített a videó egy feliratkozást, és egy tetsziket nyomj légyszíves! :)
2012. júl. 5. 22:04
3/14 A kérdező kommentje:
Kösz De a videód nem segít abban, hogy hogyan tudnám visszaszerezni a régi profilomat. Talán nekem is kellene egy hacker program mert csak a feltörő e-mail címét kellene megfejtenem h*************d@freemail.hu ezzel az e-mail címmel van bejelentkezve a régi profilom.
2012. júl. 5. 22:21
4/14 A kérdező kommentje:
h.............d@freemail.hu így a helyes! És úgy akartam írni hogy ez a feltörő hiányos e-mail címe.
2012. júl. 5. 22:23
5/14 anonim válasza:
A hackerkedést a törvény bünteti... Ha elrejted magad az más dolog, de én nem segíthetek ebben, mert akkor társad leszek :) freemail címet, hogy feltörj, a freemailt kell meghackelned, szóval nem csak az ő címét szarod el... Amúgy lehet hogy csak egy admin szórakozik... Nem tudni, kellene konzultálnod a facebookkal :/ Másik accról jelentsed, hogy a te felhasználód, megjegyzésbe hogy ellopták, és segítsenek visszaszerezni ha kérheted. Utána pedig csináld meg amit a videón találsz.
2012. júl. 5. 22:23
6/14 A kérdező kommentje:
Csináltam másik profilt mostanra, de kb. azt se tudom hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a facebookal. Eddig sosem volt szükség az igénybe vételére.
2012. júl. 5. 22:28
7/14 anonim válasza:
Mondom, jelentsd a régi profilod és ott a megjegyzésbe...
2012. júl. 5. 23:26
8/14 anonim válasza:
2. az egy szar megoldás, mármint csak néha működik...én is régebben használtam, de egyszer volt az, hogy kérte a kódot, én meg csak vártam az sms-re...és vagy 1 óra késéssel jött meg...
2012. júl. 5. 23:31
9/14 anonim válasza:
Nekem 5 másodperc alatt jön meg a kód, és van android alkalmazásom, plusz van iPhone is, akinek az van :)
2012. júl. 5. 23:44
10/14 A kérdező kommentje:
Sikerült tovább lépnem a biztonsági kérdésen. Azután az fb. felajánlja hogy vissza állítsam a fiókom ismerősök segítségével. Ezt írja:
Step 1 Válassz ki 3 megbízható ismerőst
Step 2 Call your friends to get security codes.
Step 3 Állítsd vissza a fiókodat.
Ez a folyamat pár percet vehet igénybe az ismerőseid számára.
és ott van mellette a tovább gomb ráklikkelek utána ezt írja ki.
Sorry, your account isn't available
We're fixing issues with the site right now, but you can try logging into your account from a computer in a few minutes.
most ilyenkor mivan? Azt írja várjak. Be kéne hoznia valami ablakot ahol kiválaszthatom 3 ismerősömet. Vagy valami nem stimmel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!