Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gond van a DNS kiszolgálóval....

Gond van a DNS kiszolgálóval. Mit tehetek vele Windows 7-ben?

Figyelt kérdés
Néha nem indul be a netem, de aztán ha a routert újraindítom, akkor általában jó lesz, egyébként azt írja, hogy a DNS kiszolgáló nem válaszol. Régebben is volt már ilyen gondom, és akkor a Vezérlőpultban kellett valahova bemásolgatnom az IP címet meg az alapértelmezett átjárót meg ilyeneket és jó lett. De most egyáltalán nem találom, hogy 7-ben ezeket hová tudom beírni, nem találom azt a menüpontot.
2012. júl. 4. 15:27
 1/1 anonim válasza:
A tálcán az idő melett van az internetkapcsolatodnak az a kis ikonja arra rákattintasz a kis ablaknak az alján lesz a hálózati kapcsolatok vagy vmi ilyesmi megnyitása arra rákattintasz a feljövő ablakban bal felső sark-nál vannak a menüpontok ott kiválasztod az adapterbeállitások módositását látni fogod a kapcsolatokat amelyket használod arra jobbklikk tcp(ip protokoll 4 es verziója katt rá eggyet tulajdonságok és ott is vagy!remélem segitettem!
2012. júl. 17. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!