Call of Duty 4-ben multizni szeretnék de amikor csatlakoznék egy szerverhez ezt írja ki "Server is a Different 1.7" Elöszőr az 1.6-ot utánna 1.7 et felraktam. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 21:03
1/3 anonim válasza:
Az, hogy nem így kell -.-'
Először 1.2 aztán 1.3 és így tovább 1.7ig
Demég így sem tudsz játszani, mert a PunkBuster(ami ELMÉLETBEN megfogja a cheatereket) is frissítést igényel.
Ezt ezzel a programmal tudod elvégezni:
2/3 anonim válasza:
nem kell a többi patch hanem csak az 1.6-1.7 kell majd 1.7 de ugye nem csak letölteni kell hanem fel is rakni ha továbbra is ezt irja akk nemtm mi a baja rakd újra:D
3/3 anonim válasza:
én is most csináltam meg 1.6-os patch kell letölteni (google-ról lelehet) majd az 1.7 -est (ezt is google-ról )
majd menj fel youtube-ra és írd be h punk buster és ott mutat egy videót amivel le tudod tölteni ez majd segít :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!