Minecraft internetkapcsolat elavulása. Kijavítható?
Figyelt kérdés
Létrehoztam egy bukkitos tört szervert Minecrafton... Felraktam rá pár plugint... Haverokkal szeretnék játszani rajta.. Amint elindítom az új mapot mindenki él játszik és élvezi a játékot... Pár nap múlva néhány épólet felemelkedik, megtelnek a ládák stb... Ez után az internetkapcsolat kezd elavulni... Tehát induláskor mindenkinek max fpsen ment a szeróm 2-3 nap után mindenkinek 10-15 fpsre vált és mindenki laggol, kivéve én, mert ugyebár a főadmin vagyok... Nem tudom miért van ez, de már egy kicsit unalma,s hogy mindig új mapot kell beraknom ahhoz, hogy megőrizzem az fpseket... Van erre egy mód, hogy kijavítsam? Mert a szervernek 1 GB RAMot adtam, de még meg se telt az fps mégis lemegy a pokol fenekére... :s ez miért van? Aki tud az segítsen! Köszi!2012. júl. 3. 12:33
1/2 anonim válasza:
1 giga ram édeskevés egy minecraft szerver futtatsához, bár attól is függ hányan vannak rajta, amugy meg ha nagyon messze elmentek akkor belassul a szerver.
én azt ajánlom hogy legyen egy multiworld plugin, és legyen egy világ a telkeknek meg ilyeneknek, és legyen egy külön világ ahol az emberek bányásznak, csavarognak stb.. és ezt a külön világot lehet cserélgetni mondjuk hetente, így nem fognak kiürülni a bányák és messze se kell menni annyira
2/2 A kérdező kommentje:
ha 1 GB kevés akkor szerinted mennyit adjak neki? Van 6GBom, a run.bat fileban próbáltam 3072 és 2048M RAMot is adni neki, de akkor meg inkompatibilis lesz az egész és leáll a szerver... Van tanácsod? Mert mondjuk szertinem úgy menne ha lenne neki 3-4 GBje a RAMon...
2012. júl. 3. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!