Ha egy torrent oldalon 1 accon van két ember és az 1ik megváltoztatja a jelszót és az E-mail címet akkor én be tudok valami módon jelentkezni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 3 napja az nCoreaccomat megosztottam valakivel (nem ismerem csak msn meg stb...) és mondjuk ő megváltoztatja a jelszót és az e-mail címet Úgy hogy nem árulja el nekem akkor én megtudom valahogy oldani hogy azaz acc visszakerüljön hozzám ? (nem vagyok jóba semmilyen moderátorral, adminnal, staffal)olyan választ nem kérek hogy milyen hülye voltam stb... (amúgy jófejnek tűnik még ez az egész nem történt meg de mivan ha megfog?!)2009. júl. 9. 16:17
1/12 anonim válasza:
ncoren van egy hét átfutási idő,amíg ténylegesen megváltozik az emailcím,ha azt kérvényezi valaki
addig kérhetsz jelszó emlékeztetőt,ami ki fog menni a címedre
2/12 anonim válasza:
persze hogy megváltoztatja aztán b**atod.
3/12 anonim válasza:
második válaszoló
te tudsz olvasni?
4/12 A kérdező kommentje:
és ha a másik személy megváltoztatja az e-mail-t én azt észreveszem ?
2009. júl. 9. 16:33
5/12 A kérdező kommentje:
vagy ha a jelszót változtatja meg. akkor kitől kell , lehet kérni új jelszót ?
2009. júl. 9. 16:36
6/12 anonim válasza:
Igen.
Nagy piros felirat figyelmeztet az ncore bármely oldalán,amíg életbe nem lép a változtatás.
7/12 anonim válasza:
Ha megváltoztatja a jelszót,akkor az ncore belépő oldalán tudsz jelszó emlékeztetőt kérni.
8/12 A kérdező kommentje:
de az mire jó ? (a jelszó emlékeztető )
2009. júl. 9. 16:38
9/12 anonim válasza:
szöszi!
küldenek egy emailt a címedre,amiben leírják az aktuális jelszavadat,vagy generálnak neked egy linket,amire kattintva megváltoztathatod,és azt küldik el
10/12 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha meg is változtatja a jelszót attol még én vissza tudom szerezni ?
2009. júl. 9. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!