Hány karakteres egy 128 bites WEP jelszó?
Akkor nekem hex kulcsom van, és jól emlékeztem a 26-ra, de még mindíg nem enged fel :(
Beírom a jelszót, kiírja hogy csatlakozás -> IP cím kérése... Ezután mint ha mi sem történt volna, csak annyit ír ki hogy "letiltva, WEP által biztosítva"
Androidról próbálok fellépni, és eddíg hónapokig.jó volt... lehetséges hogy a mobil romlott el ?
Próbáld ki egy másik géppel, pl. kölcsön kérsz egy laptopot amíg megnézed. Oda is beírod azt a jelszót amit a telefonon írtál, ha működik akkor a telefonnal van a gond.
De szerintem egyszerűbb egy reset és utána megadni új jelszót. A WEP titkosítást nem ajánlom, egy átlag felhasználó is fel tudja törni egy videó megnézése, és 2-3 fájl letöltése után.
Akkor melyik a legbiztosabb titkosítás, amire fel tudok menni telefonról a jelszóval, de nehéz feltörni ?
Laptop elkérés ki van zárva, falun lakom, és nem ismerek olyat akinek ilyen laptopja lenne. A géphez kéne vennem egy wifi vevőt, ezen már gondolkodtam párszor, de minek ha ott a kábeles net ? (ugyan arrol a routerről, mint amin wifi is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!