Melyik honlapon pontos az időjárás?
Nem az előrejelzésre gondolok, hanem melyik tudja pontosabban megmondani, hogy most hány fok van?
Mert ahogy néztem pl. most 35-37 között írják ki, tudom nem nagy különbség, de érdekelne melyik a pontos.
Yahoo Weather, The Weather Channel (weather.com), Köpönyeg és Időkép honlapokat szoktam nézni (meg Google-be beírom, hogy "budapest weather", de az nem tudom honnan kapja az adatokat).
Országos Meterológiai Szolgálat
Ahogy írtam a kérdésben, előrejelzés nem igazán foglalkoztat, de azért kösz.
OMSZ elég megbízhatónak hangzik, az a gond, hogy van egy "widget" féleségem gépre ami nem pont azt mutatja, de csak 1 fok eltérés van.
Magyarországon az OMSZ a mérvadó, ez nem is kérdés.
Eltérések adódhatnak abból is, hogy az adatokat óránként firssítik. Egyik még az egyórával ezelőtti adatokat mutatja, a másik a frisset.
A Magyarországi időjárás előrejelzők az OMSZ-től veszik az adatokat, a yahoo weather és társai nem tudom honnan, de biztos nem pontosabbak az OMSZ hivatalos mérési eredményeinél.
Kicsit kényelmesebb megoldás a gépen megnézni :D
Amúgy délután csak 1 fok különbség volt az OMSZ és az általam nézett honlapok között, most már 4 van, de mindegy, annyira nem fontos, hogy most 26 vagy 30 fok van, változtatni úgy sem tudok rajta,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!