Szétesett néhány oldal, mitől?
Néhány perce a CCleaneres tisztítás után úgy látom, hogy szétesett egy csomó oldal: fb, index, origo, yt, stb.
A gép és a böngészés is úgy általában lassabb lett. Csináltam 2 nappal ezelőtti állapotra rendszervisszaállítást, de azután is ilyen maradt. Hogyan, milyen beállítással hozhatom vissza az értelmesebb oldalát az oldalaknak? Így használni sem lehet ezeket, nem tudok pl bejelentkezni, nincs kép, stb. Köszi a segítséget!
és fent a böngésző tetején a forgó töltőikon állandóan pörög, mint ami még mindig tölt (régen ez nem volt)
mondjuk ez csak erre az oldalra jellemző (GYiK), most vettem észre
Ja, ez ilyen egyértelmű, más nem lehet?
Nem az összes oldallal van megjelenítési probléma, csak néhánnyal, amit a kérdésben írtam. Bithumen pl ugyanúgy jön be mint eddig. Port.hu is olyan mint régen, forvo szintén jó...A gép úgy néz ki, mégsem lassabb.
Megoldódott, lett egy sejtésem és újra lefuttattam a CCleanert.
Most már jó, az volt a gond, hogy az első takarítás alatt visszanyitottam a böngészőt, miközben pont azt tolta le a CC, és így félállapotban maradt a folyamat.
Bár szólt, hogy zárjam be, be is zártam, de nem vártam elég időt és újra megnyitottam.
Köszi azért :)
Nálam sem állt le minden, a böngészők a www.ok.hu keresővel működtek, nem is lassult le, de rendkívűl idegesítő volt az, hogy nagyon sok oldalt nem töltött be. Fagyott a mobilnet stickje is, állandóan megszakadt a kapcsolat.
Egyébként nem is olyan bonyolult a C újratelepítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!