Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudok tenni, ha valaki...

Mit tudok tenni, ha valaki "lopja" a facebook-os képeim?

Figyelt kérdés

Valaki lopja Faceboon-on a képeim (melyek személyesen engem ábrázolnak). Amint feltöltök egy újat, pár nap és már felrakja ő is az ő saját kis kamu profiljába. Más dolgot nem lop, más a neve, más a születési dátum stb.

Magyarul tehát csinált magának egy facebook-os kamu profilt és ezzel egy kamu életet a neten.

Mit tudok tenni? Jelentsem valahol, vagy csak hagyjam figyelmen kívül?

2012. jún. 28. 20:17
 1/4 MaXXeGee ***** válasza:
Légy büszke ... vagy annyira jó, hogy érdemes tőled lopni ;)
2012. jún. 28. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
van ilyen report funkció. szólj az ismerőseidnek is hogy ők is reportolják és akk lehet letörlik.
2012. jún. 28. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelenteni tudod.

Vagy elkezded vízjelezni a fényképeket, beleszúrva középre a nevedet.

2012. jún. 28. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
így van, jelented, direkt van ilyen menüpont is, hogy én vagyok a képein, illetve barátaidat is megkéred, mert olyan menüpont is van, hogy ismerősömnek adja ki magát, és ott beírják a te neved, minél többen jelentik, annál valószínűbb, hogy felfüggesztik a profilt, más kérdés, hogy csinál aztán egy újat, szóval ha időt meg energiát akarsz spórolni, akkor hagyd, ha valaki ennyire szánalmas, hogy ilyeneken éli magát, így járt...
2012. jún. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!