Webrádiót próbálok készíteni, mi a hiba oka?
Már 5. ször próbáltam winamppal, ahogy le volt írva egy oldalon úgy követtem az utasításokat és csinálram. ( [link] De valahogy nem működik, a teljes beállítások végén azt írja hogya sikeresen megy a Server akkor
a Status szo alatt egy számlálót kell hogy lássál. És ez nekem nincs, a porot ahogy a configba beirtam és elmentettem azt írtam be, a jelszót is. 8Mbites ADSL netem van. Tudtok segíteni?:(
[link] itt csinalj egy felhasznalot es egy szervert... kiigazodsz eleg egyszeru... aztan a winampban allitsd be h mp3 at toljon es 128al(az mp 3 alatt)
minden ures mezot tolts ki amit csak lehet a stilust is.... aztan ha az oldalon megcsinaltad a szervert nyomj a "here" cuccra kijon egy oldal ott van fent az ip és a port amit bekell irnod... a fooldalon azaz az elson meg a here mellett nemsokkal egy kod azt meg a portnal levo (mellette ) mezobe ird be es csatlakozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!