Polarbeer kérdése:
Hogy lehet vaterára képet feltölteni?
Figyelt kérdés
Van a vaterán egy aukció, konkrétan egy régi képeslap, ami nekem kéne, de nagyon drága. Írtam az illetőnek vatera-üzenetben, hogy vannak nekem régi aradi képeslapjaim, és hogy csere nem érdekli-e. Ő visszaírt, hogy töltsek róla föl fényképet. No de hogyan? Aukciónak feltenni nem akarom őket, hanem vatera-üzenetben írni neki egy linket, ahová ha rákattint, látja a feltöltött képeket. Tudtok ilyen oldalt? Vagy már módszer? Egyáltalán nem ütközik ez vatera-szabályzatba? Köszi! :)2012. jún. 27. 10:28
1/6 zsoltinator válasza:
Szia! Én még nem Vateráztam, de a kefeltöltes.hu -n lehet ilyen képeket feltölteni. ;)
3/6 zsoltinator válasza:
bocsi h elírtam, inkább már belinkelem [link]
4/6 anonim válasza:
amúgy a vatera szabályzata szerint nem lehet linkelni.
de szerintem első esetnél még nem lesz semmi.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor hogy teljesítenétek ti azt, amit írt?
"Alapvetően nem igen érdekel csere, de ha esetleg valahol láthatnám (a neten) a lapokat, szívesen megnézném."
2012. jún. 27. 11:11
6/6 A kérdező kommentje:
????
2012. jún. 28. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!