Nekem Windows Vistám volt és rátettem egy windows7et és az internet nem műkődik. Még vistában működött az internet most meg alul wifit jelez csak és nem birom átálitani nem tudom miért nem jó?
Fel kellene telepíteni azt a hálózati kártyát, nem ? :)
Laptop típus alapján (vagy ha asztali pc akkor alaplap típus alapján) kikeresed a gyártó oldalán, az ÖSSZES drivert. Vagy a hozzá kapott lemezről.. :)
Ezen csodálkozom nap mind nap hogy sajnos sokan azt hiszik és joggal hogy ha a legújabb operációs rendszert rakják fel a gépükre
csak a tovább meg a next meg az OK ot kell nyomni
ami egy laikus szemével igaz is hiszen egy kb 30 EZER Ft os rendszer már tudhatná ezeket !!
ÉN a mai napig csodálkozom azon hogy amikor a windows megkérdezi hogy a drivert ill illesztő programot meg e keresse a neten és csodák csodája NEM TALÁL SEMMIT :(
Persze, hogy nem, mivel a saját adatbázisukat tudja megnézni és több ezer gyártó van.
Nincs minden driver meg a Microsoftnak sem.
Csak a gyártó oldalát kell megnézni és kész, jobb mint a Win-re bízni.
"internet explorer 7 volt rajt lekelet cserélni internet explorer 8 ra hogy müködjön azal mükösódik de a win 7 az szar operációs rendszer az biztos"
Igeeeeen, a Win7 sz*r, mert nem tudtad használni.
Biztos az oprendszer hibája...
A probléma ott kezdődik, hogy IE-t használsz.
Tegyél fel első körben egy rendes és használható böngészőt.
Nem kösz, most is vegyesen használom a Win7-et többféle linuxal.
Meg nem sokára jön a Win8...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!