Miért nem jelennek meg rendesen a Firefox legújabb verziójában a flashes objektumok?
Mikor tanuljátok már meg h a Firefox egy kalap szart nem ér?
Google Chrome!
Amikor nem volt más böngésző csak az Internet Explorer akkor az volt a "Király".
Megjelent a Firefox és akkor meg az Internet Explorer volt sz@r?
Megjelent a Google Chrome! és most meg a Firefox a sz@r?
Szerintem ez egyáltalán nem így van. Valószínűleg nem a Firefoxal van a probléma, hanem a Flash Playerrel.
Töröld le a legutóbbi Flash Playert mert valószínűleg az nem működik rendesen.
Próba képen telepítsd ezt
08:55
Mikor tanulod már meg, hogy a Google Chrome egy kalap szart nem ér?
Köszönöm a válaszokat. Tegnap aztán magamtól is rájöttem, hogy a Flash Player legújabb verziója, a 11.3.300.262 (ha jól emlékszem) a rossz. Az Origo Techbázisról letöltöttem egy régebbit (a legnépszerűbb letöltések között is ott van, azt hiszem 2.202 a verziószám vége), azzal nincs semmi baj.
Nekem az Internet Explorerrel sincs semmi bajom, nagyon sokáig csak azt használtam (a hibái ellenére mégiscsak az tudja alapból a legtöbbet), a FF-ra csak nemrég szoktam rá. Kipróbáltam a Google Chrome-ot is – az első verziót és most a legutóbbit is –, de azt változatlanul primitív gagyinak tartom. Az egyetlen előnye, hogy nagyon gyors, de más sem.
Ami eléggé bosszantó a FF-ban és a Chrome-ban is, az az, hogy nem lehet beállítani, hogy új lap megnyitásakor milyen lapot hívjon be. Az Internet Explorer ezt is tudja ALAPBÓL, a FF-hoz kiegészítő kell hozzá, a Chrome nem tudja (csak a saját kezdőlapján jeleníti meg). Nem értem, hogy egy ennyire alapvető funkciót miért nem lehet beépíteni az összes böngészőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!