Mi történt? Nem nyílik meg néhány oldal?
Figyelt kérdés
Nem akar megnyílni néhányoddal.
Nektek megnyílnak ezek az oldalak:
stb.
Nektek mennek ezek az oldalak?
2012. jún. 26. 13:35
11/35 A kérdező kommentje:
Nekem se megy.
2012. jún. 26. 13:51
12/35 anonim válasza:
ezek szerint valószínűleg csak a b-teleseknek akadt valami gondja DNS kiszolgálóval. Remélhetőleg észreveszik és mielőbb kijavítják.
13/35 anonim válasza:
nekem a facebook, a farmerama, az ebuddy, az ncore.cc nem működik, legalábbis eddig ezeket vettem észre, a gmail műxik...
de legalább nem egyedi a problémánk:D
14/35 anonim válasza:
B-teles vagyok, nekem szintén nem jön be pl. a wikipedia és a facebook, viszont bejön a gyakorikerdesek.hu és a youtube.
15/35 A kérdező kommentje:
Nem kéne bejelentést tennünk?
2012. jún. 26. 13:59
16/35 anonim válasza:
Most telefonáltam be nekik. Annyit mondtak, központi hiba, az elhárítás folyamatban van, szíves türelmet és elnézést, bla-bla, hamarosan megjavítják..
17/35 A kérdező kommentje:
Ok.
2012. jún. 26. 14:03
18/35 anonim válasza:
kinek kellett betelefonálni, hogy tudjanak segíteni?
19/35 anonim válasza:
Btel hibabejelentés (1442). Szerintem neked sem fognak okosabbat mondani, nem úgy tűnt, hogy szakértők ülnek a telefonnál. :D
20/35 A kérdező kommentje:
Hívja fel mindenki, nehogy elfelejtsék, hogy munka van.
2012. jún. 26. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!