Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van a blog. Puruttya...

Mi van a blog. Puruttya oldallal? Napok óta nem érem el.

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 20:30
 1/8 karesz01 ***** válasza:
54%
Még hányszor kell leírnunk megszűnt .
2012. jún. 25. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

nem szűnt meg.

a puruttya néhány hétig nem lesz elérhető.

mert lekerült a szerverről.

ismerem a szerkesztőjét.

2012. jún. 26. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
második: remélem igazad van :)
2012. jún. 26. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Állandóan szünetel!! Ez így elég szar, tuti hogy a pedo szar, extrém meg a bizarrfasság miatt van!!!
2012. jún. 28. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Én úgy tudom megszűnt az egész. Egyik haverom ismeri az egyik szerkesztőt és ő mondta hogy bizony rászálltak a szerverre a hatóságok. Az odáig oké hogy külföldről megy az oldal de nagy pácban vannak állítólag. Remélem a haverom csak kamuzik erről, de nem biztos jobb felkészülni a legrosszabbra:(
2012. júl. 7. 23:18
 6/8 anonim válasza:
87%
én szerkesztő vagyok.... ha lesz olyan szerver, amit nem tudnak basztatni, lesz oldal.... csak ugye azt ki is kéne fizetni....
2012. aug. 1. 15:49
 7/8 anonim válasza:
Költözés van :) Valorum főkancellár most puruttya szerűséget üzemeltet, az extrém puruttya facebook oldalán megtalálhatod :) (próbaidős vok)
2012. aug. 25. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Ucsónak kösz! Megkeresem FB-n :)
2012. aug. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!