Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kiknek adnátok meg az msn...

Kiknek adnátok meg az msn címetek? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Sok gyerek 12-16 év körüliek mindenkinek megadják meg msn sze.x stb ? Normálisak ezek ?szerintetek?
2009. júl. 7. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Azért ez mégsem a bankkártya PIN-kódja,vagy pontos lakhely,névvel címmel stb.Ha arra méltatlannak adta meg legfeljebb letiltja.
2009. júl. 7. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy csak ál msn cím.
2009. júl. 7. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretc hülye lenni akkor ad meg. amúgy én csak olyannak adom meg akit ismerek személyesen is. de töröltem magam msnről. bár így az email cimem él, úgyhogy nem. azért van akkor ennyi spambajos ember, mert mindenhova kiadják az email cimüket is.
2009. júl. 7. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán lenne olyanom, akkor se adnám meg senkinek, mert az msn kitárja a gépemet minden jöttment előtt. Hiába figyelmeztetek mindenkit az msn mellőzésére. Aztán meg megy a panaszáradat, a sok fertőzés miatt.
2009. júl. 7. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem msn-en adták meg h kell msn plust letölteni és 38 vírus jött a gépre! Ciki eléggé
2009. júl. 7. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj hogy mindenkinek megadják az emberek az msn címüket (jó ez is baj) de az szerintem még nagyobb baj hogy rákattintanak minden hülyeségre és így csodálkozik mindenki hogy vírusos lett a gépe!
2009. júl. 7. 19:15
 7/8 A kérdező kommentje:
nah ja
2009. júl. 7. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy apró OFF megjegyzés: ne keverjük össze az msn messenger programmal járó gondokat, magával az msn szolgáltatással. Jómagam a Pidgin nevű programot használom msn-hez.

A microsoft msn messenger programja valóban gyenge védelmmel rendelkezik, de ez ellen meg lehet védekezni megfelelő tűzfal ill víruskereső/írtó programmal.

Emellett a józan ész, hogy nem minden linkre kattintunk rá, amit kapunk :)

ON: Személy szerint csak azoknak adom meg, akiket ismerek, de lényegében tényleg mindegy kinek adom meg, mert maximum letíltom utána. De a mai fiatalabb korosztálynak meg már lassan semmit nem mond a privát szféra fogalom, ezért adják meg az msn címüket szinte mindenkinek.

Egyébként nem teljesen normális, hogy az anonímítás ilyen fogkú ködébe burkolóznak (chat, msn), mert a végeredmény az lesz, hogy a NAGY betűs életben nem lesznek szociálisan felkészülve.

2009. júl. 7. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!