Milyen megoldás van arra, hogy videót zárt közösségnek töltsek fel? Lent bővebben.
Arra gondolok főként, hogy pl a picasa-n is lehet zárt és nyitott mappákat létesíteni a fényképekkel. Ha pl ugyanezt akarom videókkal, hogy csak pl a család férhessen hozzá, tehát zárt legyen, ezt hol tehetem meg?
youtube-on úgy tudom nem megy ez (bár lehet tévedek.....).
Vagy csak az a megoldás létezne, hogy pl data.hu-ra feltöltöm, mindenki letöltögeti (levédem jelszóval)? Másképp nem tudom megoldani?
szia ajánlom a gmailt! videot képet egyaránt fel tudsz tölteni 7.5 gb-ig és egyben sok hasznos funkcioja is van!
Mi igy küldjük családon belül a videokat webtárhelyeket nem ajánlanám mert bárki véletlen is hozzáférhet
A mail-es küldéssel az a baj, hogy van akinek gyorsabb a nete, van akinek lassabb, van olyan is pl aki csak céges laptoppal netezik, az meg nem igazán akarná letöltögetni....stb.
Macerás;)
Igen, így.
Csak ne legyen teljesen nyílt (mint a youtube), hanem pl jelszóval védeni lehessen.
Pl picasa-n a képnézés úgy történik, hogy az tud belépni, akinek meghívót küldtem a mail címére, és regisztrál vele.
Ilyesmi érdekelne videókkal.....
nézd meg ezt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi!
A "gond" az vele, hogy a német nagyon menne, de ez nagyon angol :))
De köszi, tényleg; szólok a páromnak ő majd tud segíteni, neki az angol is nagyon megy, nem csak a német ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!