Milyen internetcsomagra fizessek elő?
Most mobil netem, van, aminek legalább állandó a sebessége, sosem lassul be, vagy ilyesmi, az egyetlen problémám az, hogy 4 Giga letöltés után korlátozva leszek 128kb/secundomra, ezért új korlálatlan netet szeretnék beköttetni.
szóval az lenne a kérdésem, hogy 3500 Ft-ért (vagy az alatt), milyen korlátlan netet tudtok ajánlani, ami megbízható is (tehát nem romlik el - sokan írják a szerelőt -, vagy pedig nem csinál olyat, hogy belassul annyira, hogy használhatatlanná válik)?
Most gondolkodom az UPC fiberpower 25-ön, az nagyon jónak tűnik meg árba is stimmel, de nem tudom, hogy mennyire megbízható.
Szóval ki mit tud ajánlani? A válaszokat előre is köszönöm!
> Szóval ki mit tud ajánlani?
DIGI BaseNet 40/20Mbps, 3700ft/hónap.
Az UPC-vel ellentétben a DIGI-nél nincs forgalmi korlát. Naponta feltöltesz 150GByte-ot? Le sem sz*rják. Az UPC-nek meg havi 300GByte átvitel felett fröcsög a nyála. Továbbá nincs hűségidő. Se havonta bedöglő optikai modem a lakásban.
Szóval amennyiben a lakóhelyeden elérhető a DIGI LAN-ja, én mindenképpen azt ajánlanám.
nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszaitokat, adom is a pozitívat! :)
Lenne még két kérdésem ha nem baj:
- a 300 giga elhasználása után, mennyire korlátoznak le, milyen sebességre?
- a diginél vannak ilyen belassulások, vagy szarakodások amiket leírnak?
Előre is ksözönöm a további, illetve az eddigi vűlaszoakt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!