Hogyan kell email-ben fényképes önéletrajzot küldeni?
Figyelt kérdés
Próbáltam már úgy, hogy a microsoft word-ben megírt fényképes önéletrajz ikonját akartam átmásolni, majd beilleszteni az email-be, de a beillesztést nem engedte (szürkén volt az a lehetőség). Akkor hogy kell csinálni? (freemailes vagyok). Köszi2009. júl. 6. 12:09
1/2 anonim válasza:
fájl küldés. pontosan nemtom mert gmail használok. de a hangsúly az első mondatomon van.
amúgy érdemes lenne pdf-be küldeni, mert az megtartja az "alakját". tehát ők is azt látják majd amit te írtál és nem más betü, meg szétcsuszott oldalakat kapnak.
2/2 anonim válasza:
Levélírásnál a "Csatolás" melletti résznél a "Tallózás" gombra kattintva megkeresed a gépeden az általad elkészített word fájlt pl. oneletrajz.doc, ha megvan akkor kattintasz a "megnyitás" gombra.
És akkor hozzácsatolta a levélhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!