Az ncore-ra milyen módon lehet még feljutni, és mikor?
Nemrég volt valami e-mail cím beírós, hogy majd heteken belül küldenek meghívót. Kaptam is de későn akartam regisztrálni meg behozott ilyen aktiválós sz*rt. Mostmár küldenék egy sms-t érte. Csak már aktiválni se lehet.
(hivatalos oldalán találtam)
Kétnapos hír:
"Kisebb-nagyobb átalakítások is várhatóak az oldal életében folyamatosan, melynek első lépése a Meghívózással kapcsolatos!
Mégpedig, hogy mostantól határozatlan ideig egy meghívó ára mindenkinek 50 pont/meghívó!
Ez a lehetőség mindenki számára elérhető, aki minimum 3 hónapja felhasználója az oldalnak.
Azok a 3 hónapot el nem érő felhasználók, akik ebben az évben támogatták az oldalt, vagy SMS-regisztrációval kerültek be, szintén mentesülnek a feltételek alól, tehát ők is tudnak meghívót küldeni! "
50 pont amúgy nem sok, ha van ismerős, akkor kérj tőle meghívót. Ne tőlem, én úgysem küldök. Ne itt az oldalon, mert úgyis törlik a kérést (itt nem kéréseket lehet kiírni, hanem kérDéseket feltenni).
-Meghívót kapsz
( ha meghívót kapsz egy ismeretlentől / ki tudja mennyi rá az esélyed )
-Meghívó cserével
( meglévő meghívóid felajánlod 1db NCore meghívóért )
( bizonyos oldalakon cserélgetik a meghívókat / vigyázz a csalókkal )
-Barátaid, ismerőseid, rokonaid, munkahelyi kollágáid között keressel olyat aki ad neked .
( körülnézel ki NCore-os )
-Regísztrálás pénzért
( egy barátomról tudom neki sikerült pénzért regisztráni )
( hangsúlyozom soha ne adj ki pénzt még ennek elennére se, mert sok a csaló )
-Meghívó pénzért
( hangsúlyozom soha ne adj ki pénzt még ennek elennére se, mert sok a csaló )
---
Válaszom PM -ben olvashatód .
PM tartalma :
Meghívó cserével foglalkozó oldalak ( 15 db link )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!