Counter-Strike 1.6-ba h csináljak szerot? Nem akarok rendleni, hanem készíteni szeretnék. Van valaki itt aki már csinált szerot? Az pls írja már le h h csinálta, milyen oldalalról töltöte le amit le kell?! HELP!
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 11:51
1/8 Csiß válasza:
Szerintem bérelj inkább :) Nem drága.
Játék szerverhez jó gép jó net és valami megoldás kell fix ip-re.
De ha csak pár barátoddal akarsz játszani akkor tárgytalan amit írtam :)
2/8 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/8 A kérdező kommentje:
3. Tegyük fel a 47-48 –as prtotokoll patch-et.
Talán ez a legegyszerűbb dolgunk!
Tömörítsük ki az összes fájlt a cs1.6 szerverünk gyökérkönyvtárába („C:\szerverem\”) és cseréljük le a fájlokat.
Készen is lennénk a patch-elt Cs1.6 szerverrel.
Ezt h kell? :D
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 14. 16:30
4/8 PaTyoKa válasza:
valaki segitene meeg csináltam a szervert és a többieket nem engeedi fel skypem,patrik.varadi1
6/8 PaTyoKa válasza:
CSib fel venél skypen patrik.varadi1
7/8 anonim válasza:
Hamachival... De arra nem fognak felmenni játékosok... Ahhoz szervergép kell, hogy elbírjon több embert...
8/8 PaTyoKa válasza:
én meg csináltam videórol úgyan úgy mindent meg csináltam még se enged fel a többieket gyereknek meg jó nekem nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!