Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell torrentfájlt...

Hogyan kell torrentfájlt készíteni egy albumnyi mp3-ból és hogyan kell feltölteni pl. az isohunt-ra?

Figyelt kérdés
Valahogy a kliensen keresztül működik? (Utorrent-et használok.)
2009. júl. 4. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:

isohuntra pont nem lehet, szerintem az csak kereső. inkább mininova.org

annyi hogy létrehozol 1torrent fájl a utorrentben a file menü alatt van vlmi create torrent nevü dolog.

elékszitt 1 kisseb fájlt.

belépsz a holnapra és mondod neki hogy upload/vagy feltöltés.

ekkor a torrentfájl felkerül a netre.

ezt leszeded és megadodd a könyvtárat ahol neked megvan a forrás. utorrent észre veszi hogy megvan és leellenőrzi a .torrent fájl alapján. elvileg stimmelnie kell mivel te hoztad létre és 100%ot kell irnia. és enny.

2009. júl. 4. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a torrentet, bár valami tracker-t kért, ami fogalmam sincs, micsoda. Nem írtam be semmit trackernek, így is engedte, bár rákérdezett, hogy biztos-e. A mininova viszont azt írja, érvénytelen torrent, csak érvényest töltsek fel. Mi lehet az oka?
2009. júl. 4. 13:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan "egy létező tracker URL-jét" kéri. Hogy lenne tracker, ha épp most kreáltam a torrentet? :(
2009. júl. 4. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, megfejtettem. :) Kösz a segítséget!
2009. júl. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!