Melyik TV és Net-szolgáltatót válasszam?
Le szeretném cserélni mostani Net-szolgáltatómat, de nem tudom melyiket válasszam, annyi lehetőség van, tele a TV reklámokkal, hogy ezt meg azt válaszd ezért meg azért.
A Lényeg, hogy Max. 6.000 Ft-ba melyiket lehet kihozni legjobban? Olyan kellene, ahol TV-csatornákat is biztosítanak. TV és Net kellene, telefon NEM.
A TV csatornáknál nincsenek nagy elvárásaim (RTL, M1, TV2 elég az alap, persze lehet több is) az Internetnél legalább 30Mbit LE és 10-15 Mbit FEL töltési sebességet szeretnék kapni havi MAX. 6.000 Ft-ért.
Nem biztos. Nálunk például 3 szolgáltató van az utcánkban.
A kereső annak idején azt mutatta, hogy az XY utcában van többek között UPC szolgáltató is. Felhívtam az ügyfélszolgálatukat, ahol kiderült hogy igen van, de csak a 24-es számig. Én meg a 26-ban lakom.
A kereső szerint 3 szolgáltató volt az utcánkban, egyetlen eggyel tudtam csak szerződni.
A legbiztosabb ha megnézed milyen szolgáltatók vannak a ti utcátokban, majd felhívod őket hogy házszám alapján mondják meg, be tudják-e kötni a szolgáltatást.
Valószínűleg az lesz :)
Köszi.
Bocs, a műholdas választ nem ide szántam. Az internet+Tv kombi csomagok az internetet.hu-n itt vannak: [link]
Több szolgáltató csomagját hasonlíthatod össze, írd be az irányítószámodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!