Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek ha az interneten...

Mit tegyek ha az interneten nem működik megfelelően és nem javítják meg?

Figyelt kérdés
Elnézésüket kérem, hogy ide írom ezt a kérdést de nem tudtam eldönteni melyik kategóriába tartozik. A helyzet az, hogy techno-tel előfizető vagyok, rendesen befizettem már a számlákat és nem csak most hanem mindig de az interneten letöltési sebesség a fele és a ping is nagyon magas. Többször hívtam őket és nem jönnek ki megjavítani. Mit tegyek? Hova fordulhatok a problémámmal?

2012. jún. 13. 09:48
 1/6 anonim válasza:

Nézd meg az ÁSZF-et, abban benne kell lenni hogy ilyenkor mit tehetsz.

Általában az első lépés egy panasz benyújtása ( írásban) a szolgáltató felé ( még az sem kizárt, hogy díjvisszafizetés illet meg). 30 napon belül válaszolniuk kell.

Ha így sem tesznek semmit, a felügyeleti szervükhöz kell fordulni.

2012. jún. 13. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. jún. 13. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:

> de az interneten letöltési sebesség a fele

A garantált sebesség a maximális letöltési sebességnek sajnos az összes csomag esetében jóval kevesebb mint a fele.

[link]

Például a 2048kbps maximális sávszélességű csomag garantált sávszélessége 256kbps, azaz a maximális sebesség egytizede!

2012. jún. 13. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
2 éve mióta beköttettem szerintem több mint 10szer kellett őket felhívnom. Most kb. 3-4napja használhatatlan az internet annyira lassú és hiába hívom őket vagy írok nekik nem hajlandóak semmit sem tenni a javítás érdekében.
2012. jún. 13. 10:54
 5/6 A kérdező kommentje:
A speedtest.net szerint mikor még jó volt 1mb volt a letöltési sebesség és most 0.55mb. Tehát a jóhoz képest a fele.
2012. jún. 13. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

" Többször hívtam őket és nem jönnek ki megjavítani. Mit tegyek? "

én nem küszködnék velük ,ezeknél lemondanám,és egy normális csapattól meg újat rendelnék,

ha viszont nincs másik normális net ott nálatok,akkor értem,hogy miért nem javítják meg a tiédet

2012. jún. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.