Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom letörölni az...

Miért nem tudom letörölni az avastot?

Figyelt kérdés
ráraktam még vagy 3hónapja az avast próbaverzióját a szgépemre, de nem működött, így megpróbáltam letörölni, viszont nem sikerült, így nod32vel próbálkoztam. Az működött. Most új vírusirtót szeretnék telepíteni, mert a próbalicencek lejártak. A nod32-t mát töröltem, de az avastot még mindig nem tudom. Mit kellene tennem?

2012. jún. 12. 16:37
 1/4 MaXXeGee ***** válasza:
Indítsd el a gépet csökkentett módba és úgy töröld. Automatikusan indul az avast (egy része) a Windows-al. Vagy a feladatkezelőben a futó folyamatok közül kikeresed és leállítod, akkor tudod törölni.
2012. jún. 12. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:

nem tudom úgy sem

törlöm, majd az újraindítás során felajánlja a normál módú indítást és a javítást, de akármelyikre kattintok, javít, aztán ugyanúgy fent van az avast

2012. jún. 12. 17:37
 3/4 Agnetha válasza:
Sajnos, én is így jártam,lehetetlen volt törölni az avastot,én is feltettem a NOD-ot,de lejárt a licenze nekem is.Kínomban feltettem a NORTON vírusirtót-1 hónapig jó,de ha az 1 hó lejárta előtt nem szünteted meg, automatikusan úgy veszi, hogy maradsz a NORTON-nál és már fizethetsz is.De erre nem került sor, mert a-nem működő,de meglévő avast úgy bekavart, hogy a végén már semmi sem működött, a gép megpróbálta betölteni a Windows-t, nem tudta, kikapcsolt, újra próbálkozott és ez így ment végestelen végig.Nekem is tanácsoltak ezt-azt, mint Neked, de nem tudtam megszabadulni az avasttól.Szerelő lett a vége,ő helyrehozta és most a NOD32 van benne,állítólag most ez a legmegbízhatóbb.Azt is hallottam, hogy ha megvan a gépen a CCleaner,,akkor ott az ESZKÖZÖK-et megnyítod és ott, a programok között megkeresed az avast-ot és onnan távolítod el.Nos, nekem fenn van a CCleaner/nagyon jó/ de az sem segített, a programok közül eltűnt,de valójában megmaradt.MNagyon ajánlom, hogy vagy szerelő, vagy valaki segítségét kérd,aki ért ehhez.Sok sikert kívánok.Üdv:Agnetha
2012. jún. 13. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ..nekem is megvan ez a program, megpróbálom azzal törölni akkor, ha meg nem megyek, akkor muszáj lesz szerelőt keresni.
2012. jún. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!