Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet a citromail.hu...

Hol lehet a citromail.hu postafiók automatikus törléseit állítani?

Figyelt kérdés
A citromail.hu postafiókban ha kitörlök egy levelet az a szemetesbe kerül Ha kilépek a postafiókomból majd legközelebb ujra vissza, a szemetesben lévő levelek már törölve vannak annak ellenére, hogy én ott nem töröltem. Gondolom automatikusan törlődnek. Hogy lehet ezt az automatikus törlést megszüntetni a szemetesben?

#citromail #automatikustörlés
2012. jún. 10. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Kizárásos alapon a beállítások menüben, mert máshol arra nincs lehetőség, hogy a fiókod viselkedését módosítsd.
2012. jún. 10. 21:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Na ez az. Én is ezt tartottam logikusnak, de ott nem találok erre vonatkozó lehetőséget, sem információt.

Eddig fel sem tűnt ez a szituáció, amíg egy számomra fontosabb levelet is véletlenül töröltem. És mire visszaléptem már nem volt a szemetesben. Várok még információkat!

2012. jún. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!