Google Chrome-ot használok, és folyton előugranak új ablakban reklámok vagy névtelen üres oldalak. Hogy állíthatom be, hogy ne ugorjanak fel új ablakban ezek? és mitől vannak?
Nagyrészt azért történik mert a felhasználó volt elég hülye hozzá hogy feltelepítsen valmit amit nem kéne, akár önszántából, vagy tudtán kívül. Nézd meg, hogy nem-e telepítettél valamilyen bővítményt ami ezt okozhatja. Jobb felső sarokban lévő csavarkulcs, majd Options (Opciók) > Extensions (Bővítmények) listában nézd meg.
Ha nincs semmi, akkor lehetséges hogy egy másik program fut a gépeden ami ezeket megnyitja. Nyomj Ctrl+Shift+Esc-et és nézd meg, nem-e fut valami gyanús aminek nem kéne.
Ezeken kívül kipróbálhatsz egy AdBlocker-t is ami nagyrészt letiltja a reklámok betöltését, valamint egy popup blockert.
2dolgot találtam a bővítményekben, Avast WebRep és Browser Companion Helper
egyik sincs engedélyezve, de nem s tudom mik ezek. (??) töröljem őket?
Avast WebRep az a vírusírtód által telepített ártalmatlan (bár felesleges) bővítmény, hagyhatod.
A gondod a második lesz, amelyről itt olvashatsz.
köszönöm, kitöröltem, remélem elkerülnek a reklámok:P
még egy kérdésem lehet? szintén Google Chrome.. a youtube minden 6-8videó megnézése után összeomlik:P majd újratöltöm az oldalt és jó lesz, majd megint összeomlik:S ez is hasonló alapú??
Ha eddíg nem volt vele gond, akkor nem a gép hibája, csak lehet hogy beszedtél még valamit mint a Browser Companion Helper. A legtöbb amit tehetsz szerintem hogy futtatsz egy víruskeresést és megnézed hogy minden rendben van.
Ha csak a YouTube-ot akarod ideiglenesen megjavítani, akkor megpróbálhatod a YouTube nem Flash-es változatát is, a Chrome támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!