Microbit.eu -n miért tilthatják le az ember IP címét? Semmit nem csináltam, ugyértem, mindig visszatöltöm a cuccokat és nem értem mi történhetett. Valaki tud segiteni?
Vannak ott szabályok. Íratlan szabályok "megsértése" nem jár ilyesmivel. (torrentezek egy ideje, de most olvasok ilyet először amúgy, 1. nem te találtad ki ezt az "illemszabályt"? )
Lehet csak tévedés volt írj nekik a helyzet tisztázása végett.
Üdv.
Dupla regisztráció ugyanarról az IP-ről ?
Ez benne van minden torrentoldalon a szabályzatban ez tilos !
Ha olyan neted van, akkor az egész utcának ugyanaz az IP-je.
Üdv.
Eléggé szomorú hogy már rég torrentezel és még nem hallottál ilyenekről.Gondolom te azok közé tartozol akik basznak visszatölteni a torrentet letöltés után
Vannak olyan oldalak amelyek letiltanak ha szar az arányod,attól hogy te nem töltesz le ilyen oldalakról még nem jelenti azt hogy kitaláltam ezt a dolgot
nekem is ilyen problémám van.
több mint 1,5 T feltöltésem van és csak 20G letöltésem volt.
viszont a gépemet meg többen is használják igy ez lehet keveredés?
én erről az ipről reggeltem anno már vagy egy éve a többieknek viszont régebbóta van meg a hozzáférésük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!