Törőltem magam 2 héttel ezelött a Facebookról, de most nézem hogy ugyan ugy betudnék lépni, valamit rosszul csináltam?
nem léptem be egyszer sem a 2 héten belül.
Most rá mentem a facebookra és uygan ugy betudnék lépni, akkor nem törőltem magam mégsem ?
megnéztem az anyukám facebookján hogy meg e talál engem és nem találtam magam. se ismerősei között se ha beütöttem magam.
DE viszont nem keleltt volan kapjak egy E-Mail- t ? mondjuk letelt a 2 hét és törőltek .. ??
Más nevével nézz meg magad!
Az esetek nagy többségében elfelejtik törölni a reg-et.
Én rendszeresen törlöm a hűlyeségeik miatt.Van amikor kérik a telefonszámokat, meg az ismerőseimét.Na akkor vágom ki!!!
nane, iylen nincs akkor nem törőltem magam ?
bármikor visszatudok lépni ?
majd holnap megpróbálok belépni mert holnap lesz a 15 nap..
de keleltt volna most kapjak egy emailt nem a 14 napon ?
Én is töröltem magam és nem tudok belépni.Nem vagyok megtalálható.Én sem kaptam mailt.
"Most rá mentem a facebookra és uygan ugy betudnék lépni"
Hogyérted hogy ugyan úgy betudnál lépni?
rámentem a facebookra és az van :
E-Mail vagy telefon és ez alatt ott van az E-Mail cimem
meleltt jelszó és alatta a fekete pontok ami a jelszóm
elvileg szerintem ha megnyomnám a bejelentkezést akkor
betudnék lépni nem ?
Deaktiváltad vagy törölted a fiókodat?
Fiókbeállítások > Biztonság > és ott van a deaktivációs link
Ha deaktiváltad, akkor jött egy képernyő, hogy mennyi barátodnak fogsz hiányozni, meg miért nem akarod használni az oldat, stb.
Ha ez volt, akkor csak inaktív a fiókod, minden adatod megvan, és ha belépsz ismét élni fog a fiókod.
Végleges törlést ezen a linken lehet kérni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!