A gmail miért törli a másfél évvel ezelőtti leveleket? Vissza lehet állítani?
Figyelt kérdés
lenne pár fontos emailem tavaly januárról illetve két évvel ezelőttről de a gmail kitörölte őket, nem lehet valahogy visszaállítani vagy megnézni?2012. jún. 6. 12:45
1/7 anonim válasza:
Nekem vannak 4 éves leveleim is, és még megvannak. Szóval nem hiszem, hogy a gmail csak úgy törölget. Vagy te csináltad véletlenül, vagy valami ismerősöd szórakozik.
2/7 A kérdező kommentje:
én biztos nem az ismerőseim meg nem tudják a jelszavam, és 2011 március előtt már nincs egy levelem se
2012. jún. 6. 13:03
3/7 anonim válasza:
Nálam 2006 márciusi levél a legrégebbi és a neten se találtam olyan hibát, hogy gmail csak úgy törölt volna leveleket.
Email klienst használsz vagy a gmail webes felületét?
Mert levelező program esetén ha úgy van beállítva, hogy törölje a szerverről a leveleket letöltés után, akkor csak a gépeden lesz meg.
4/7 A kérdező kommentje:
nem használok csak az iphone-om gmail appot de az nem hiszem hogy törölné. valahogy valami programmal nem lehetne visszahozni? mert nagyon fontos lenne el vagyok emiatt keseredve
2012. jún. 6. 13:29
5/7 anonim válasza:
Nekem még a 2008. 11-11-es üdvözöl a gmail üzenetem is megvan.
6/7 anonim válasza:
Google hivatalos support oldala.
Törölt leveleket a kukából lehet visszaállítani amennyiben nem régebbiek 30 napnál.
Ha már a kukából is törölve lettek, akkor nincs mód azoknak a leveleknek a visszaállítására.
7/7 A kérdező kommentje:
de nem én töröltem. a gmail üdvözlő levele nekem is meg van 2009-ről de 2011 március előtti levelek mind törölve lettek, és nem én töröltem őket
2012. jún. 7. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!