Hogyan állíthatom be Facebook-on?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy Facebookon blokkolni szeretném a fiókomat úgy, hogy senki se tudjon velem kapcsolatot tartani, csak azokkal tudja üzenetet váltani akikkel szeretnék. Ezt hogy állithatom be? Előre is köszönöm:-)2012. jún. 5. 18:43
1/2 anonim válasza:
Adatvédelmi beállítások/Hogyan lépsz kapcsolatba...
itt be tudod állítani ki tudjon üzenetet küldeni.. olyan opció egyenlőre nincs, hogy csak kiválasztott emberek tudjanak az ismerőseid közül küldeni üzenetet... de egyébként milyen ismerős az, akit letiltasz?? ez már csak egyéni szoc kérdés... ha rosszul értelmeztem, akkor bocsi, de nekem ebből úgy esett le, mintha az ismerőseid közül le akarnál pár embert tiltani hogy ne küldhessen üzenetet... ilyen opció nincs, nem is lesz, viszont ha nem így értetted, fentebbi válaszomat használd egészséggel.
17/F
2/2 A kérdező kommentje:
leszeretném magam tiltani teljesen, de akikkel tartani szeretném a kapcsoaltot, csak ott üzeneten keresztül tudom. ezért krédeztem:-) de köszönöm szépen azért a segitséget:)
2012. jún. 9. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!