Facebookon az ismerőseim idővonalán hogy tudom megnézni, hogy ők kiknek az üzenőfalára írtak? Mert nem látom sehol
Figyelt kérdés
A többi dolgot látom, de ezt nem. Mit kell beállítani?2012. jún. 3. 23:30
1/12 anonim válasza:
Ez olyan, mintha a szomszédasszony az ablakból azt figyelné, hogy ki kinek a, meg kinek a kijével, stb.... Mit érdekel téged, hogy az ismerőseid kikkel írogatnak? És h nked nem tetszik, hogy másnak is ír, lecsapsz rá? Ritk önző és kíváncsi ember lehetsz, akinek nincs saját élete, csak a másét lesi. Foglalkozz magaddal.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem így értettem. A korábbi üzenőfalon (amikor még nem volt idővonal) ott volt minden ilyen bejegyzés, még azt is látam, ami nem is érdekelt. Most főleg az érdekel, amit pl. egy ismerős egy másik ismerősömnek ír, hogy én is hozzá tudjak szólni.
2012. jún. 4. 01:24
3/12 A kérdező kommentje:
És azt se látom az idővonalon, ha egyik ismerősöm hozzászólt egy másik ismerős állapotához. A régi FB-n ott volt
2012. jún. 4. 02:15
4/12 anonim válasza:
Egy tippem van erre:
Nézd meg az ismerőseid adatlapját, és lett ott egy ismerősök gomb.
Vidd fölé az egeret, ekkor megjelenik egy menü. Ott van egy mutasd a hírekben lehetőség. Oda pipa. Ezek után látni fogod amit kiír, lájkol, stb. Az alatta lévő beállításokban pedig megszabhatod, hogy miket szeretnél látni tőle.
Ha ez a probléma, akkor bizony minden olyan ismerősöddel el kell ezt játszani akit látni akarsz a faladon.
5/12 anonim válasza:
Akkor kérlek ne haragudj! Nem is értem, miért voltam ilyen bunkó. Rossz napom lehetett és rossz oldaláról közelítettem meg a témádat. Még egyszer bocsánat, hogy ilyen voltam. Normális választ meg nem is tudok neked adni. Talán csak bele akartam kötni valakibe. Bocs, hogy téged választottalak : )
6/12 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: köszi, be van állítva úgy, de így se jó :(
elsó: semmi baj :) lehet, hogy nem volt egyértelmű a kérdés
2012. jún. 5. 02:08
7/12 anonim válasza:
Bocs, most lehet, hogy hülyeséget mondok, de ez nem látszik a hírfolyamban (kezdőlapon), amire te gondolsz? Mert nekem ott megjelenik, ha egy ismim pl. lájkol egy fotót (olyat, amit én is láthatok).
8/12 A kérdező kommentje:
A hírfolyamban látszik, de az egyes ismerősök üzenőfalán nem. Nektek igen?
2012. jún. 7. 23:22
9/12 anonim válasza:
Ha ő letiltja, hogy megjelenjen, akkor nem fogod látni. Ez nem a te döntésed, hanem az övé. Spec. nekem is le van tiltva, hogy ne jelenjen meg a falamon... Ettől még ha olyannak írnék, aki pl. a Te ismerősöd, és ő engedélyezi, hogy lássák, amit írkálnak neki, akkor ezen a jogon láthatnád.
10/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, egyik simerősömnél sem látom azokat a bejegyzéséket, amiket másoknak írtak. Lehet hogy nekem kéne beállítanom valamait?
2012. júl. 9. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!