Ha veszek egy routert fogok tudni netezni? Lanon gondolom internetszolgáltató nélkül
Lanon akarsz netezni? Nem értem a kérdést.
A routerbe kötött egyéb gépeket eléred, illetve az összes gép eléri a netet. Másik pozitívum, hogy nem kell mindig csatlakozni, mert a router megteszi helyetted.
Úgy érted, nincsen semmilyen internet-előfizetésed, hanem veszel egy routert, azt bedugod a konnektorba, rákötöd a gépedet és így ennyi semmi más?
Így nem fogsz tudni netezni.
Legalábbis a routeren keresztül nem.
Kedves kérdező, ide is írhatsz nyugodtan, nem kell nekem levelet küldeni.
A levél így szólt:
"Szia!
Úgy gondoltam,hogy nem kötök szerződést csak veszek egy wifit úgy nem lehet?"
A kérdésben még lanról beszéltél, most meg wifiről, egyre ködösebb nekem ez az egész.
De mindenesetre internet előfizetés nélkül a saját hálózatodon nem lesz internet.
Internetezni NEM fogsz tudni előfizetés nélkül és pont.
LAN-t, vagyis egy saját kis lokális hálózatot, amiben a gépeid elérik egymást viszont tudsz egy routerrel vagy egy switchel (esetleg hubbal) csinálni, de internet eléréshez ELŐFIZETÉS KELL.
Ha nincs előfizetés, nincs internet.
A belső hálózat a gépeid között független a nettől.
Azok között fogsz tudni fájlokat küldeni és játszani, de semmilyen weboldalt nem fogsz tudni megnézni és ez teljesen biztos.
Szerintem a tisztelt kérdező lopni akarja a netet wifin keresztül,csak nem tudta rendesen kifejezni magát ezért tűnt ez az egész zavarosnak
Nos ha van olyan hülye szomszédod akinél be van kapcsolva a wireless mód és nincs jelszó rajta akkor van esélyed hozzá csatlakozni(Ha a routered tud ilyet egyáltalán)Persze csakis egy bizonyos távolságon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!