Rodox kérdése:
Létezik-e 100%-ig magyar fejlesztésű internet böngésző? (Olyanra gondolok, ami nem más böngészőkre épül. )
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 15:09
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs, de nem is ajánlatos ilyet használni, vírusok és egyebek elkerülése érdekében.
2/2 Hajas Erzsébet válasza:
Van, a Brozi...de olyan 6 évvel ezelőtt is volt már, vmi más, nagyon szuper volt, felületet lehetett válsztani, sok böngésző oldalt lehetett nyiva tartani, , a total commander-t magasan ütötte ráadásul, nyitva tudtad benne a commanert , + 3 külömböző oldalt a netről megosztva, vagy 4 weboldalt, nem kellett ide-oda lépkedni, mindet láttad egyszerre, az akkori fejlesztők már akkor is sérelmezték, hogy ha nem magyar lenne, már a csapból is az folyna, és pár napja próbálom megtalálni, de nincs sehol......elfelejtettem a "nevét"... , és ráadásul tök gyors volt, azóta sem volt olyan jó böngészőm...A gépem cseréje után nem töltöttem le és aztán elfe lejtődött... :( De ha valaki a leírás alapján tudja miről beszélek, légyen szíves elküldeni nekem is a linket ide: nice33@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!