Ha letöltök angol nyelven filmet, és hozzá magyar feliratot az úgy jó? Nem csúszik el egymástól a kép és a szöveg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 14:32
1/3 A kérdező kommentje:
És ha egyszerre több nyelven is akarok hozzá feliratot, akkor azt hogy lehet megoldani? (Nyelvtanulás miatt.)
Az asztali DVD lejátszó is lejátsza?
2009. júl. 1. 14:36
2/3 anonim válasza:
Akkor nem csúszik el a felirat ha jól van beállítva a felirat.Mert ott megvan adva melyik másodpercnél milyen szöveg jöjjön.De lehet a feliratot késleltetni és előrébb hozni is.Így pontosan belehet állítani.Több feliratot szerintem nem lehet egy filmhez állítani.Vagy is nagyon macerás.Elvileg lehet fölé mondjuk de én még nem hallottam róla
3/3 anonim válasza:
Asztali lejátsza, ha divx képes. Ez rá van írva. Több feliratot használhatsz, csak nem egyszerre.(illetve lenne rá tippem, de baromi soká tartana megcsinálni) Behívhatod a feliratokat külön-külön is pl GOM Playerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!