Youtube videó nézés HD-ban?
Figyelt kérdés
min múlik hogy a youtube videó HD-ban hogy fut mert nekem HD-ban kihagy részeket hogy nézhetném olyan élvezhetően mint 480p-ben ??2012. jún. 2. 14:29
1/7 Valor válasza:
Magyarul szaggat a kép HD-ben, ha jól értem. Ha még nem tetted, akkor engedélyezd a böngésződben a GPU gyorsítást. A szaggatást okozhatja, hogy gyenge a processzorod, szar a böngésző, stb, vagy csak egyszerűen nem tudja elég gyoran betölteni a videót a géped.
2/7 anonim válasza:
A Flash lejátszón belül is engedélyezd a hardver gyorsítást.
Frissítsd minden szoftvert, a videókártya driverét is.
3/7 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy csak nincs elég RAM-od. :D
4/7 anonim válasza:
Keresd még itt a választ:
Az adott számitógépes környezetedhez pedig itt tudod beállitani a YouTube videok lejátszását, mármint, hogy milyen minőségben óhajtod azt nézegetni:
5/7 A kérdező kommentje:
1,5 giga RAM kevés? szeritem nem
2012. jún. 3. 11:05
6/7 A kérdező kommentje:
de általában HD-ban indul a videó de olyankor fagy ezért vissza veszem
2012. jún. 3. 11:06
7/7 anonim válasza:
Itt be tudod állítani, hogy ne HD-ban kezdje. Bár HD-ra csak teljes képernyős módban kapcsol nálam.
http://www.youtube.com/account_playback
Inkább a videókártya vagy a processzor lesz a ludas. Talán segítene ha leírnád a konfigot, amit használsz, illetve a netkapcsolat sebességét.
Esetleg csinálj egy mérést itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!