Hogyan lehet profi nemzetközi weboldalt létrehozni mint például a youtube vagy a myspace.com? Van egy két jó web ötletem, de nem vagyok jártas a Weblapüzemeltetésben!
Figyelt kérdés
Mi ennek a menete? Milyen költségvonzata van a dolognak? Ne az ilyen ingyenes weblapkészítö meg blogolö dolgokkal gyertek légyszi!2009. júl. 1. 10:57
1/4 anonim válasza:
Először le kell foglalnod egy tárhelyet (itt lesz a weblap), azután egy domaint (.hu vagy .com vagy akármi). Ha nem értesz a weblapkészítéshez akkor gugliba rákeresel arra hogy weblap készítő (vagy 2000 ember foglalkozik ezzel). Egy jó weboldalnak igen borsos ára van, nem feltétlenül kell mindig a legmenőbb emberrel dolgozni hisz az kér érte a legtöbbet. Egyéb kérdéseket válaszba :D
2/4 A kérdező kommentje:
Ok ez eddig tiszta, de a jogi részét hogy tudom bebíztosítani, úgyértem levédeni és teljeskörüen birtokolni?
Dehát itt arra gondolok hogy ha mondjuk megbízok egy Weblapkészíto clget, akkor az ne nyulhassa le a médiaötletemet! Vagy ezt csak szerzodésbe foglalom és kész? Ezzel már be van biztosítva a dolog?
2009. júl. 1. 11:10
3/4 anonim válasza:
Hát a minden jog fenntartva elég ahhoz hogy levédd szerintem. Ellopni meg nem hiszem hogy elfogja, bár lehet van ilyen is.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok.... Már utánnajártam pár helyen... Röviden annyit tudok mondani ha még valakit érdekelne hogy mint minden más ez is K-urva sok PÉNZ!!
2009. júl. 27. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!