Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert akad a youtube, esetleg...

Miert akad a youtube, esetleg milyen programot kellen feltegyek h normalisan menjen legkisebb felbontason?

Figyelt kérdés
csk vk driver + flash van felteve tudtok vmit ami segit?
2012. jún. 2. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Mekkora a sávszélességed?

Futtatsz valamit közben ami netet használ?

Autómatikus frissítés van éppen folyamatban?

Mindig akad, vagy csak időszakonként?

Van másik gép ugyanazon a hálózaton, használ e netet?

Lehet hogy a szerver, vagy a szolgáltatód túlterhelt, főleg akkor valószínű ez, ha csak néha akad.

Nincs sehol a rendszereden egyéb sávszélesség korlátozás? pl.:router, hálózati kártya.

Töltsd le a Cfosspeed nevű programot segíthet.

Ha ACK-s neted van a feltőltési sebesség miatt is akadhat, a Cfosspeed is főleg erre való.

2012. jún. 2. 09:30
 2/10 A kérdező kommentje:

mikor felteszem a wint egy ket napig megy normalisan aztan mindig szaagatva megy , gorsasag 6 Mbps , mas netes progi nincs kozbe frissites nincs bekapcsolva , az egy ket nap utan mindig ,ez az egy gep van , romtelecom internet minidg ugyanannyival tolt a netem szal nmhiszem h barmikor is tulterhelt lenne ,

csak azt nm ertem az elejen mikor felrakom a wint miert megy jol , egy mna alatt nm romolhat el

2012. jún. 2. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Feltöltésed? Ha van mekkora?
2012. jún. 2. 10:05
 4/10 A kérdező kommentje:

nmtudom mekkora de nagyon nagyon gyenge , a progit feltettem de nmsokat segotett .

idegesito h egy videot nmtudo vegignezni a yputubon , amugy a hang nm akad ,eg inkabb csak a kep szaggat

2012. jún. 2. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Keress még másik kodekeket és próbálj másik böngészőt. Az is lehet, hogy a videókártyád, vagy a processzorod gyenge hozzá.
2012. jún. 2. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:
eszrevettem ha masik oldalra van beagyazva a youtube video es ott nezem nm akad annyira szinte normalisan megy
2012. jún. 3. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kodek bajod lehet, próbálj másikat.
2012. jún. 8. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:
a k lite code pack sokat segitett :D koszi
2012. jún. 8. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg még az Adobe® flash® player® is javíthat rajta.
2012. jún. 13. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha ezeken a linkeken végigmégy, akkor megtalálhatod a választ!

Bár ha kalóz op. rendszered van, amit erősen gyanitok, ráadásul rosszul installálva, akkor reménytelen helyzetben vagy.

[link]

Egy biztos: Nem a YouTube servere a hibás.

Próbálld ki az itteni beállitásokat is:

[link]

2012. aug. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!