Miert akad a youtube, esetleg milyen programot kellen feltegyek h normalisan menjen legkisebb felbontason?
Mekkora a sávszélességed?
Futtatsz valamit közben ami netet használ?
Autómatikus frissítés van éppen folyamatban?
Mindig akad, vagy csak időszakonként?
Van másik gép ugyanazon a hálózaton, használ e netet?
Lehet hogy a szerver, vagy a szolgáltatód túlterhelt, főleg akkor valószínű ez, ha csak néha akad.
Nincs sehol a rendszereden egyéb sávszélesség korlátozás? pl.:router, hálózati kártya.
Töltsd le a Cfosspeed nevű programot segíthet.
Ha ACK-s neted van a feltőltési sebesség miatt is akadhat, a Cfosspeed is főleg erre való.
mikor felteszem a wint egy ket napig megy normalisan aztan mindig szaagatva megy , gorsasag 6 Mbps , mas netes progi nincs kozbe frissites nincs bekapcsolva , az egy ket nap utan mindig ,ez az egy gep van , romtelecom internet minidg ugyanannyival tolt a netem szal nmhiszem h barmikor is tulterhelt lenne ,
csak azt nm ertem az elejen mikor felrakom a wint miert megy jol , egy mna alatt nm romolhat el
nmtudom mekkora de nagyon nagyon gyenge , a progit feltettem de nmsokat segotett .
idegesito h egy videot nmtudo vegignezni a yputubon , amugy a hang nm akad ,eg inkabb csak a kep szaggat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!